profielen
Profielberekening   tools
navigatie
 
 
Alcomtek ontwerp- en tekenburo voor staalconstructies PDF Afdrukken E-mail

Uw partner in staalbouw.
Alcomtek is gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en tekenen van staalconstructies voor de utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw en industrie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het berekenen van tal van andere bouwkundige onderdelen zoals vloeren, bordessen, kranen, hijsbalken, portalen, lateien, trappen en hekwerken.

Korte lijnen, grote betrokkenheid.
Onze relatief kleine omvang zorgt er in combinatie met onze grote betrokkenheid voor dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij kennen onze klanten en spelen graag zo goed mogelijk in op hun wensen. U hebt bovendien rechtstreeks te maken met degene die het project uitvoert, waardoor er geen ruis ontstaat. Service, flexibiliteit en maatwerk staan bij ons voorop.

Van ontwerpschets tot werkplaatstekening.
U kunt ons inschakelen voor het hele proces. Van het maken van ontwerpschetsen in het offertestadium, tot het vervaardigen van werkplaatstekeningen in de uitvoeringsfase. Zijn we betrokken bij het gehele traject, dan kunnen wij een zo economisch mogelijk ontwerp maken waarin we rekening houden met uw wijze van produceren. 

Zie ook onze site:   http://www.alcomtek.nl